خرید شومینه کلاسیک برقی

نگاهی به تاریخچه ساخت و استفاده از شومینه، سیر دگرگونی سبک‌های ساخت آن را آشکار می‌سازد. سال‌ها پیش، کارکرد اصلی شومینه‌ها پخت خوراک و گرم کردن فضای خانه‌ها بود. اما اکنون در کنار وظیفه گرمابخشی شومینه‌ها، نقش تزئینی هم به کارکرد آنها افزوده شده است. شومینه‌ها با توجه به سبک طراحی دکوراسیون خانه‌ها، در سبک‌های مختلفی ساخته می‌شوند. شومینه‌های کلاسیک از قدیمی‌ترین شومینه‌هایی هستند که در ایران و دیگر کشورها مورد استفاده قرار می‌گرفتند. هنوز هم این سبک طرفداران خود را دارد و خرید شومینه کلاسیک برقی در فضاهایی با دکوراسیون داخلی کلاسیک موردتوجه بسیاری از مردم قرار می‌گیرد. قیمت شومینه کلاسیک به عوامل مختلفی بستگی دارد برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

اما سبک کلاسیک چیست و شومینه کلاسیک برقی چه ویژگی‌هایی دارد؟

خرید شومینه کلاسیک برقی و آشنایی با سبک کلاسیک در طراحی داخلی 

دکوراسیون کلاسیک گویای سبکی در دکوراسیون داخلی است که از دوران کلاسیک یونان باستان به جا مانده است. بعدها این سبک در خانه‌های اشرافی کشورهای مختلف اروپا به کار گرفته شد و به ایران هم راه پیدا کرد. سبک کلاسیک در دکوراسیون سبکی با پنجره‌های بلند، سقف‌های بلند گچ‌بری شده، دیوارهایی با قاب‌های گچ‌کاری، مبلمان منبت‌کاری و پرده‌های بلند و سنگین مخمل بود که اکنون نمونه‌های آن را در خانه‌های اشرافی می‌توانید ببینید.

بسیاری از این خانه‌های اشرافی دارای شومینه‌هایی بودند که از نظر سبک طراحی با بقیه دکوراسیون خانه‌ها هماهنگی داشتند. شومینه‌های کلاسیک با سنگ‌های مرمر، سنگ‌های طبیعی، گچ، آجر و مصالح دیگر ساخته می‌شدند. سوخت این شومینه‌‌ها در ابتدا هیزم بود و اکنون نمونه‌های هیزمی، گازی و برقی آن را می‌توانید ببینید. شومینه برقی کلاسیک اجاقی است که با مدد از انرژی برق روشن می‌شود، اما طراحی فریم آن سبک شومینه‌های کلاسیک را دارد.

خرید شومینه کلاسیک برقی شما را از سوزاندن هیزم و حتی مصرف گاز بی‌نیاز می‌کند. شومینه‌های برقی نمایشی از آتش را پدیدار می‌سازند و آتش واقعی ندارند. خرید شومینه کلاسیک برقی به خانه‌های شما زیبایی آتش شومینه و گرمای دل‌پذیر آن را هدیه می‌کند. شومینه‌های برقی کلاسیک سبک و قابل‌جابه‌جایی هستند و نصب آنها نیز آسان است.

طراحی شومینه لوکس توسط تیم آویژه قابل اجرا می باشد.


خرید شومینه کلاسیک برقی



خرید شومینه کلاسیک برقی و برتری های آن

از برتری‌های خرید شومینه کلاسیک برقی به نکته‌های مختلفی می‌توان اشاره کرد:

1- طراحی زیبا:

شومینه‌های کلاسیک برقی در طرح‌های مختلف آجری، سنگی ، مرمر، گچی و طرح‌های دیگر ساخته می‌شوند که هرکدام زیبایی خاص خود را دارند. شما می‌توانید با توجه به سبک طراحی خانه خود یکی از آنها را انتخاب و تهیه کنید.

2- امکان نصب در هر بخشی از خانه:

شومینه‌های برقی نیاز به دودکش، هیزم، لوله‌کشی گاز و... ندارند و می‌توانید آنها را در هر جای خانه قرار دهید.

3- پاکیزه، و بدون دود و آلودگی:

پاکیزه بودن شومینه‌های برقی برتری دیگر آنها است. برخلاف شومینه‌های گازی و چوبی که نیاز به تمیز کردن دارند، این نوع شومینه‌ها نیازی به نظافت ندارند. برتری دیگر آنها این است که دود نمی‌کنند و فضای خانه را سیاه و آلوده نمی‌کنند.

4- گرمای لذت‌بخش:

گرمای شومینه‌های برقی لذت‌بخش است. شومینه‌های برقی دودکش ندارند و گرمای آنها از خانه خارج نمی‌شود و در محیط خانه باقی می‌ماند.

5- کنترل آسان:

شومینه برقی کلاسیک را به راحتی می‌توانید با دستگاه کنترل آن خاموش، روشن، و کم یا زیاد کنید. البته این قابلیت بر روی بدنه شومینه‌ها هم پیش‌بینی شده است.

6- دوام طولانی:

شما با خرید شومینه کلاسیک برقی نیازی به سوخت گاز و چوب ندارید. نداشتن محفظه سوخت دوام این شومینه‌ها را بیشتر از شومینه‌های گازی و چوبی ساخته است.

7- ایمنی:

گازسوز نبودن یا هیزمی نبودن شومینه‌های برقی، خطر پخش گاز دی‌اکسید کربن را از خانه شما دور می‌کند. در نتیجه شومینه برقی کلاسیک ایمن‌تر از نوع هیزمی یا گازی آن است.

معایب خرید شومینه کلاسیک برقی

* مصرف برق بالا:

اصلی‌ترین اشکال شومینه‌های برقی کلاسیک، مصرف بالای برق در آنها است. استفاده از شومینه برقی کلاسیک هزینه برق شما را بالاتر می‌برد. همچنین در صورت قطع برق، شما سیستم گرمایشی خود را هم از دست داده‌اید و باید از یک وسیله گرمایشی دیگر استفاده کنید.

* لذت کمتر:

شومینه برقی یک شومینه واقعی نیست و تنها توهم آتش را ایجاد می‌کند. به همین ترتیب لذت بردن از آن هم کمتر از لذتی است که یک شومینه واقعی برای شما فراهم می‌کند.

* ایمنی:

مصرف بالای برق در شومینه‌های برقی، در صورت همراه شدن با مصرف زیاد برق در خانه، و بالا رفتن بار مصرفی می‌تواند خطرهایی به همراه داشته باشد.

* ارزش مالی کمتر:

وجود شومینه‌های هیزمی یا گازی کلاسیک در خانه‌های بزرگ و ویلاها، بر ارزش خانه و ویلای شما می‌افزاید. اما شومینه‌های برقی ارزش خانه و ویلای شما را خیلی بالا نمی‌برد.



خرید شومینه کلاسیک برقی



طرح‌های شومینه کلاسیک برقی

شومینه‌های کلاسیک با مواد و مصالح مختلفی ساخته می‌شوند. سنگ، آجر، مرمر و گچ اصلی‌ترین مواد در ساخت شومینه‌های کلاسیک هستند. طرح شومینه‌های برقی کلاسیک هم با توجه به هریک از این مواد و مصالح تعیین می‌شود.

1- شومینه کلاسیک سنگی برقی:

سنگ‌ها از زیباترین عناصر طبیعت هستند. سنگ‌ها در ساخت شومینه‌های کلاسیک کاربرد زیادی دارند. شاید سنگ‌های دودزده دوروبر شومینه‌های کلاسیک را در خانه بزرگان فامیل، یا در فیلم‌های کلاسیک دیده باشید. شومینه‌های سنگی یادآور فضای گرم و صمیمی خانه‌های مادربزرگ‌ها هستند و حسی نوستالژیک به ما می‌دهند. خرید شومینه کلاسیک برقی با طرح سنگ با بسیاری از دکوراسیون‌ها هماهنگی دارد.

2- شومینه‌های کلاسیک آجری برقی:

آجر در ساخت شومینه‌های کلاسیک کاربرد زیادی دارد. از نمونه شومینه‌های کلاسیک آجری، شومینه آجری سفید است. شومینه‌های سفید کلاسیک را با هر دکوراسیونی می‌توان تطبیق داد. شومینه سفید کلاسیک جلوه‌ای ساده و زیبا به فضای داخلی خانه شما می‌بخشد و محیطی گرم و دلنشین برای شما به وجود می‌آورد.

3- شومینه کلاسیک مرمر برقی:

سنگ مرمر هم یکی از پرکاربردترین مواد در ساخت شومینه‌های کلاسیک بود. اکنون شومینه‌های برقی با طرح مرمر در اختیار شما قرار دارند و می‌توانید از آنها برای گرم کردن خانه‌های خود کمک بگیرید.

4- شومینه کلاسیک گچ‌بری‌شده:

برخی از شومینه‌های کلاسیک با کنده‌کاری روی گچ طراحی می‌شدند. بعضی از شومینه‌های برقی کلاسیک هم این طرح‌ها را برای شما یادآوری می‌کنند.

نصب شومینه برقی کلاسیک

از برتری‌های نصب شومینه برقی این است که کار گذاشتن آنها نیاز به دودکش ندارد. یعنی اگر در زمان ساخت خانه، برای شومینه جایی در نظر گرفته نشده باشد هم امکان نصب آنها وجود دارد. شومینه‌های برقی شعله واقعی ندارند و دود نمی‌کنند. در واقع ظاهری زیبا و شبیه به شعله‌های آتش در فضای خانه شما پدید می‌آورند که شومینه واقعی را برای شما تداعی می‌کند.

برای نصب شومینه برقی با سبک کلاسیک، نیازی به دودکش، لوله گاز و هیچ تدبیر دیگری ندارید. شومینه کلاسیک برقی از نظر نصب به دو گروه توکار و روکار تقسیم می‌شود.

* شومینه کلاسیک برقی توکار:

شومینه برقی توکار در داخل دیوار نصب می‌شود و باید از قبل جایی برای آن در نظر گرفته شود. برای نصب شومینه برقی توکار یا باید به برق‌کاری وارد باشید، یا از یک برق‌کار باتجربه کمک بگیرید. یک نکته را همیشه در نظر داشته باشید. برای کار گذاشتن هر نوع شومینه برقی، ابتدا دفترچه راهنمای آن را با دقت بخوانید و نکته‌های ایمنی را در نظر بگیرید.

* شومینه کلاسیک برقی روکار:

شومینه برقی کلاسیک روکار را در هر بخشی از ساختمان می‌توانید قرار دهید. تنها نکته‌ای که باید در نصب آن در نظر بگیرید، همان نکات ایمنی است که درباره شومینه توکار هم گفته شد.

سخن پایانی:

بسیاری از مردم دوست دارند لذت داشتن شومینه را در فصل زمستان تجربه کنند. لذت نوشیدن چای یا قهوه در عصر یک روز زمستانی در کنار شومینه گرم، مورد علاقه هرکسی است. اما بسیاری اوقات در فضای زندگی شما جایی برای داشتن شومینه پیش‌بینی نشده است. گاهی هم دردسر گازکشی و نظافت شومینه و موارد دیگر مانع نصب یک شومینه گازی یا هیزمی در خانه می‌شود. اینجا است که خرید شومینه کلاسیک برقی به کمک شما می‌آید و گرما و زیبایی شومینه‌های قدیمی را به خانه شما می‌آورد.

شومینه کلاسیک چوبی از دیگر انواع شومینه کلاسیک است.