دیوارپوش تمام چوب

یکی از مهم‌ترین موارد در تزئینات و دکوراسیون داخلی استفاده از دیوارپوش است. از میان انواع دیوارپوش، دیوارپوش تمام چوب و دیوارپوش چوبی مدرن جلوه زیبا و شیک‌تری نسبت به انواع آن مانند کاغذ دیواری و ... دارد. از دیوارپوش تمام چوب می‌توانید علاوه بر پوشش دیوار برای پوشش سقف و یا کفپوش نیز استفاده کنید.

با ما همراه باشید تا در ادامه شما را با انواع دیوارپوش، قیمت و مزایای دیوارپوش تمام چوب آشنا کنیم تا انتخاب و خرید مناسبی داشته باشید.

انواع دیوارپوش

دیوارپوش‌ها تنوع بالایی از لحاظ ابعاد، نوع و سبک طراحی، متریال و قیمت دارند. در انتخاب نوع و طرح دیوارپوش علاوه بر سلیقه و هزینه باید مکان مورد نظر، کارایی و کاربرد دیوارپوش انتخاب شده را نیز در نظر بگیرید. از انواع دیوارپوش می‌توانید برای پوشش و تزئین سطوح دیوارها در ورزشگاه‌ها، آرایشگاه‌ها، منازل مسکونی، اداری و ... استفاده کنید. در ادامه به بررسی انواع دیوارپوش می‌پردازیم تا با مطالعه آن بتوانید بهترین دیوارپوش را انتخاب کنید. انواع دیوارپوش عبارتند از:

 دیوارپوش تمام چوب

دیوارپوش تمام چوب از چوب‌های طبیعی مانند سرو، بلوط، توسکا و افرا ساخته شده و برای اجرای طرح‌های سه بعدی، تخته‌ای و ... کاربرد زیادی دارد. دیوارپوش‌های تمام چوب ظاهری زیبا، رویایی و شیک ایجاد کرده و فضا را به محیطی مجلل تبدیل می‌کنند. چون دیوارپوش‌های تمام چوب ( گاهی دیوارکوب هم نامیده می‌شوند) طبیعی هستند و با توجه به جنس و قیمت چوب، قیمت آن‌ها هم تعیین می‌شود، قیمت بالایی نسبت به انواع دیگر دیوارپوش دارند. معمولا از دیوارپوش تمام چوب برای فضاهای لوکس، خاص و دیوارهای کانونی استفاده می‌کنند.




دیوارپوش پی‌وی‌سی

دیوارپوش چوبی پی‌وی‌سی یکی از مقرون به صرفه‌ترین متریال‌ها برای پوشش سطوح است. دیوارپوش پی‌وی‌سی (PVC) به دیوارپوش پلاستیکی نیز معروف بوده و دارای طرح‌ها و تنوع رنگی بالا است. از جمله ویژگی‌های دیوارپوش‌های پی‌وی‌سی می‌توان به قابلیت رنگ کردن، آنتی باکتریال، ضد آب، ضد خش، نصب راحت، عایق حرارت و صوتی بودن آنها اشاره کرد.

به دلیل خاصیت ضد آب بودن دیوارپوش PVC و ماندگاری بالایش می‌توانید از آن در محیط حمام یا مکان‌هایی که رطوبت دارند استفاده کنید. اما به خاطر داشته باشید که این دیوارپوش‌ها نسبت به نور خورشید حساس بوده و دوستدار محیط زیست نیستند. همچنین هنگام آتش‌سوزی از خود مواد سمی پخش می‌کنند.

دیوارپوش ام‌دی‌اف

دیوارپوش ام‌دی‌اف (MDF) یکی دیگر از انواع دیوارپوش است که می‌توان گفت در زیر مجموعه دیوارپوش تمام چوب قرار دارد. ام‌دی‌اف از چوب‌های مهندسی شده و دارای انعطاف‌پذیری بالا است که علاوه بر ایجاد ظاهری دلچسب، زیبا و شیک، قیمت مناسبی نیز دارد. می‌توانید به راحتی رنگ‌های مختلف و انواع روکش‌های چوب را بر روی دیوارپوش ام‌دی‌اف استفاده کنید.

دیوارپوش سنگی

امروزه تنوع دیوارپوش‌های سنگی با قیمت‌های مختلف در بازار نیز بسیار زیاد است. دیوارپوش سنگی با انواع آب و هوا سازگاری بسیار خوبی دارد. همچنین از این نوع دیوارپوش برای پوشش و دکوراسیون بیرونی خانه و ساختمان‌ها و دیوارهای بیرونی بهره می‌برند.

دیوارپوش آجری

همان‎‌طور که از نام آن مشخص است، دیوارپوش آجری از آجر ساخته می‌شود. یعنی سطح دیوار با آجر پوشیده می‌شود. دیوارپوش آجری علاوه بر محافظت از دیوار باعث مقاومت، استحکام و ضد آب بودن آن می‌شود. اما توجه داشته باشید که دیوارپوش آجری دارای سطح زبر، نصب دشوار و سخت، مستعد گرد و غبار بوده و آنتی باکتریال نیست.

با توجه به بررسی انواع دیوارپوش، کارشناسان استفاده از دیوارپوش‌های سنگی، آجری، شیشه‌ای و پی‌وی‌سی را برای فضاهای مرطوب مانند سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه توصیه می‌کنند. اما دیوارپوش‌های تمام چوب و ام‌دی‌اف را مناسب محیط‌های دیگر دانسته و معتقدند دیوارپوش‌های چوبی فضا را گرم، زیبا، خاص و مجلل می‌کنند. در ادامه معایب و مزایای دیوارپوش تمام چوب را معرفی می‌کنیم.

مطالعه بیشتر: درب و پنجره تمام چوب

معایب و مزایای دیوارپوش تمام چوب

ممکن است برای انتخاب و خرید دیوارپوش دچار شک و تردید شوید. بنابراین در این بخش شما را با خصوصیات و ویژگی‌های دیوارپوش تمام چوب و ام‌دی‌اف آشنا می‌کنیم تا با خیال آسوده بهترین دیوارپوش را انتخاب کنید.

از جمله مزایای دیوارپوش تمام چوب عبارتند از:

• ماندگاری بالا: چون چوب خاصیت رنگ‌پذیری خوبی دارد می‌توانید از رنگ‌های مخصوص چوب و تنوع بالای آن برای افزایش ماندگاری و زیبایی دیوارپوش چوبی استفاده کنید.

• زیبایی: دیوارپوش تمام چوب چون از چوب طبیعی ساخته شده است دارای نقوش طبیعی چوب در بافت خود بوده که زیبایی بی‌نظیری به محیط می‌بخشد.

• نصب راحت: نصب راحت از دیگر مزایای دیوارپوش تمام چوب است. نصب دیوارپوش تمام چوب به زمان زیادی نیاز ندارد و با یک زیرسازی خوب می‌توانید به راحتی آن را روی دیوار نصب کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما از کارشناسان و متخصصین ما برای نصب بهتر و بدون نقص دیوارپوش‌های چوبی کمک بگیرید.

• عایق صوت و حرارت: چون چوب استفاده شده در ساخت دیوارپوش چوبی یک ماده طبیعی است، عایق مناسبی برای صوت و حرارت است.

• مقاوم در برابر تابش مستقیم نور آفتاب: دیوارپوش‌های چوبی در برابر تابش خورشید مقاوم بوده و تغییر رنگ نمی‌دهند. بنابراین مدت زمان طولانی‌تری می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

• تنوع در طرح و رنگ: دیوارپوش‌های چوبی دارای تنوع طرح و رنگ زیادی هستند که شما با هر سلیقه‌ای می‌‌توانید انتخاب منحصر به فردی داشته باشید.

• استحکام و طول عمر بیشتری نسبت به نمونه‌های دیگر

• غیر قابل نفوذ حشرات: اگر دیوارپوش چوبی به خوبی و مهارت بالا نصب شود، غیر قابل نفوذ برای حشرات است. در نتیجه برای نصب آن ازمتخصصین و افراد باتجربه کمک بگیرید.

• مقاوم در برابر فشار و ضربه

• انعطاف‌پذیری بالا (نصب راحت در قسمت‌هایی که قوس دارند)





مزایای دیوارپوش تمام چوب نسبت به معایب آن بیشتر بوده و در حقیقت مزایای آن معایبش را پوشش می‌دهد. از معایب دیوارپوش‌های چوبی می‌توان حساسیت به حرارت و رطوبت را نام برد. البته برای این محصولات با استفاده از تکنولوژی‌های روز، از لایه‌های سطحی استفاده می‌کنند. این لایه‌ها و مواد آن‌ها را تا حدودی در برابر رطوبت و حرارت مقاوم می‌کند اما صد در صدی نیست.

برای اطلاع از قیمت دیوارپوش چوبی کلاسیک با کارشناسان ما تماس بگیرید.