درب روکش پی وی سی

شاید برای شما سوال باشد که پی وی سی چیست؟ پی وی سی یا پلی ونیل کلراید نوعی پلاستیک بسیار مقاوم و فشرده است، که در صنایع مختلفی مانند صنایع پوشاك و لوازم خانگی مانند پرده، روكش مبل، ساخت شلنگ، لوله نرم و تاشو در كف‌سازی ساختمان‌ها و رویه بام‌ها و عایق‌سازی كابل‌های برق کاربرد دارد. پی وی سی به لحاظ به صرفه بودن و دوام بالا مورد توجه صنایع مختلف قرار گرفته است. همچنین فرم‌پذیری این ماده بر اثر حرارت باعث شده تا بتوان با استفاده از دستگاه سی ان سی به آن شکل دلخواه را داد. البته پی وی سی ماده ای سخت است که با افزودن روان‌کننده منعطف می‌شود.

پی وی سی یکی از زیرشاخه‌های مواد ترموپلاستیک است و این ماده سازگاری خوبی با ام دی اف و کاربرد زیادی در صنعت چوب و دکوراسیون دارد. اما چه لزومی دارد از پی وی سی همراه با ام دی اف استفاده شود. باید گفت که ام دی اف یک ماده خام بوده و طرح و رنگ آن ساده است، بنابراین استفاده از پی وی سی این مشکل را بر طرف می‌کند. پی وی سی به دلیل داشتن ترکیباتی مثل کلسیم دوام و مقاومت بالایی دارد و در برابر نور خورشید و تغییرات آب و هوایی رنگ آن ثابت می‌ماند. پی وی سی در قالب روکش بر روی ورق های ام دی اف به کار می‌رود.

برای خرید درب مجلل چوبی همراه ما باشید.

روکش پی وی سی

روکش پی وی سی به دو شکل در صنایع چوب کاربرد دارند، یکی به صورت روکش‌های بزرگی که تمام سطح ورق ام‌دی اف را پوشش می‌دهند و ظاهر آن را به طور کامل تغییر می‌دهند، دیگری به شکل نوار‌های باریک و کوچک در لبه‌های ام دی اف و همچنین محصولات و سازه‌‌های چوبی چسبانده می‌شوند.

امروزه روکش‌های پی وی سی با کیفیت‌های متفاوت در بازار عرضه می‌شوند، از سویی بیشتر تولیدکنندگان صنایع چوب و دکوراسیون نیز به دنبال روش‌های افزایش کیفیت درب چوبی ساختمان و تنوع طرح و رنگ آن‌ها هستند، چرا که افزایش تنوع و طرح و رنگ، رضایت مصرف‌کنندگان را به همراه خواهد داشت.

در اینجا سعی داریم تا هر آنچه که در مورد روکش پی وی سی لازم دارید را توضیح دهیم:

روکش‌های در به طور کلی به دو نوع مصنوعی و طبیعی تقسیم بندی می‌شوند. روکش پی وی سی در دسته روکش‌های مصنوعی قرار می‌گیرد.

از جمله مزایای روکش پی وی سی می‌توان به قابلیت چاپ بر روی آن، خم‌شوندگی و انعطاف، مقاوم بودن در برابر آب، الکل و اسید، تنوع طرح و رنگ و سرعت نصب بالای آن اشاره کرد. اما زیبایی روکش‌های ملامینه و لمینت بیشتر از روکش پی وی سی است. یکی دیگر از معایب روکش پی وی سی عدم مقاومت آن در برابر حرارت است.

آنچه باعث تفاوت درب روکش پی وی سی می‌شود، همان تعداد لایه‌های متفاوت، مقدار ضخامت، رنگ، طرح و نقش‌های متنوع آن‌ها مثل صافی، براقیت و ماتی، داشتن رگه های باریک یا ضخیم و.... با توجه به کاربرد درب‌هاست. روکش‌های پی وی سی ضخامتی از 0.15 تا 0.35 میلی‌متر دارند.

منعطف بودن روکش‌های پی وی سی باعث شده تا کاربرد‌های گسترده‌ای در درب داخلی، درب اتاق، کابینت ها، درب ضد سرقت و... داشته باشند. اما بیشترین کاربری این نوع روکش‌ها در درب‌هاست که در ادامه به آن پرداخته شده است.

برای آشنایی با درب و پنجره تمام چوب به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.


درب روکش پی وی سی



درب روکش پی وی سی و اجزای آن

اجزای اصلی درب روکش پی وی سی: درب روکش پی وی سی از ترکیب سه ماده متفاوت شامل چوب روسی به کار رفته در کلاف درب، ام دی اف در قسمت رویه درب و پی وی سی به شکل روکش تشکیل می‌شود.

کاربرد‌های درب روکش پی وی سی: کاربرد‌های درب روکش پی وی سی در موارد زیر است:

-درب سرویس بهداشتی

-درب اتاق خواب

-درب آپارتمان

مزایای درب روکش پی وی سی: استفاده از درب روکش پی وی سی نسبت به سایر انواع روکش‌ها امتیازاتی دارد از جمله اینکه به راحتی قابل تمیز شدن است و به دلیل مصنوعی بودن مواد کاربردی در آن، مراقبت کمتری نیاز دارد. مواقعی وجود دارد که ممکن است شخصی بخواهد میزان صدایی که وارد اتاق می شود یا از آن خارج می شود را کاهش دهد. استفاده از درب روکش پی وی سی به عنوان یک مصالح ساختمانی خاص می‌تواند راهکاری در جهت متوقف کردن یا کاهش امواج صوتی باشد. درب‌ها همچنین می‌توانند به مشکلات حذف صدای ناخواسته کمک کنند. درب‌های ضخیم و محکم نسبت به درب‌های نازک صدا را مسدود می‌کنند. به همین دلیل است که معمولا برای در تخته ام‌دی‌اف 8 میلی‌متری (تراکم: 830 میلی‌گرم بر سانتی‌متر مربع) را در مقایسه با تخته‌های ام‌دی‌اف 6 یا 5 میلی‌متری استفاده می‌کنند. بنابراین از نظر عایق صدا بودن کاربرد درب روکش پی وی سی به جای درب اتاق خواب توجیه‌پذیر است.

برای خرید درب چوبی و لوکس با کارشناسان ما تماس بگیرید.